Un trebuie să vezi în timp ce în Bangkok, Thailanda

Am fost în Bangkok, capitala Thailandei pentru 4 zile. Apoi m-am mutat la Chiang Mai pentru o perioadă de 4 luni, care a fost o experiență extraordinară!

Aș spune că este suficient timp pentru a ajunge să cunoască orașul este vibrație și a simți atmosfera. Există opinii diferite despre oraș: unii spun că este nebun și urât mirositoare (trebuie să recunosc că este adevărat, apropo! :), dar cu siguranță sunt locuri care merită vizitate în timp ce sunt acolo.

Este locul de origine al multor mari temple din Thailanda este cunoscut pentru a fi religioase (religia principală fiind Budism). În timp ce vizita Bangkok sunt locuri, trebuie să viziteze, în scopul de a aprecia mai bine. Nimeni nu poate ști cât de frumos un loc unde poate fi, dacă el nu-i pasă niciodată să ia o privire la patrimoniul cultural în jurul valorii de ea. Există unele locuri care se va dovedi că într-adevăr, Bangkok este o trebuie să vizitați orașul.

Aici este lista mea de lucruri de făcut în Bangkok:

-1-

Primul rând aveți nevoie pentru a merge la WAT ARUN (de asemenea, numit Templul lui Dawn), pentru a prinde vederi uimitoare adus peste zona de apusuri de soare. Fiind acolo la apus de soare va fi una dintre cele mai mari memorie o poate avea! Având în structură frumoasă a templului este considerat unul dintre cele mai frumoase edificii din Thailanda si sunt de acord cu asta!

-2-

După vizita Wat Arun puteți lua o barcă pentru a vizita un templu numit templul WAT PHO (de asemenea, numit Templul lui Buddha Culcat). Puteți lua un feribot; este chiar peste râu. Este o plimbare distracție și la doar 3 baht! Buddha culcat este într-adevăr foarte mare și impresionant!

Dar nu de mers pe jos în jurul valorii de un pic mai mult acolo. Mi-a placut acest complex cel mai mult pentru că puteți merge de fapt, și de a obține pierdut în jurul valorii de între sute de statui ale lui Buddha. Nu este așa de aglomerat și asta este ceea ce-mi place!

-3-

Cu siguranță, MARELE PALAT nu ar trebui să fie uitat. Este un complex de cladiri situat în inima de Bangkok. Palatul a fost casa de Regele Siam din 1782. În timp ce la palat, vă veți simți ca tine sunt o redevență pentru că cu adevărat palat poate da acest sentiment. Vă puteți bucura de mare clădire și a vedea cum familia regală a Thailandei a trăit viața lor.

Una dintre cele mai importante lucruri pentru a vedea în interiorul complexului este WAT PHRA KAEW (de asemenea, numit Templul lui Buddha de Smarald). Acesta este privit ca cel mai sacru templu din Thailanda. Ea deține cele mai magnifice statui și clădiri. În timp ce vizita loc vă puteți simți că atmosfera este diferită pentru că locul a servit o mare importanță în istoria Thailandei.

Intrarea în complex costa 500 baht (~ 15$), care este destul de scump pentru Thailanda, dar este una dintre cele mai importante lucruri pentru a vizita în Bangkok, deci, aș spune „Da”, du-te acolo! Cu acel bilet, puteți vizita câteva locuri în Marele palat complex, nu numai Wat Phra Kaew.

De exemplu, preferata mea a fost Regina Sirikit muzeul de Textile. Probabil, pentru că a fost construit recent, este foarte interesant interactive, toate informațiile sunt în limba engleză, am ajuns să cunosc o mulțime de informații interesante de acolo. Recomand! Spre deosebire de alții, locul este dotată cu aer condiționat, apropo ! 😉

-4-

Ok, destul cu temple. Un alt loc este PARCUL LUMPINI. Este un parc din Bangkok, care oferă rare spațiu public, copaci și un loc de joacă. În timp ce vizita acest loc se poate spune că parcurile vor fi mereu o parte din comunitate, dar acest parc este diferit, deoarece oferă atât de mult mai mult decât doar un loc pentru a vizita. Un lucru uimitor pentru a vedea există sute de oameni Thai de fitness face împreună în jurul orei 5 pm. Check it out, poate chiar să se alăture! 🙂

-5-

Divertisment district în Bangkok este numit PATPONG (Silom stația de metrou). Deci, m-am dus acolo singur, a fost o experiență interesantă, ar trebui să spun. Oamenii se apropie de mine de a face „poping” zgomote cu gura lor și invitându-mă la o masă de Ping-pong show, lady-boys uita foarte mult la fel doar la „ușor” de fete, un pic overpriced piata turistica – veți găsi pe toate în Patpong! 🙂

Pentru a anticipa intrebarea ta – nu, nu am fost la spectacol. Totuși. 😉

KHAO SAN este zona cu o viață de noapte vibrantă, multe bugetul de locuri de cazare, baruri și cluburi. Alegere bună pentru excursioniști, dar, probabil, de asemenea, oricărei alte persoane, dacă stai un pic mai departe de drum, este foarte zgomotos în timpul nopții.

-6-

Nu uita de CUMPĂRĂTURI! La final, am avut impresia că Bangkok este o mare nesfârșită de piață. Siam square, împreună cu MBK piață sunt locurile unde puteți găsi absolut tot ce – moda, electronice, produse alimentare etc. Nu uita să negocieze și să acorde o atenție la semnele de ieșire, este atât de ușor să te pierzi acolo!

Chinatown (MRT Hua Lumphong station) – vibrante, pline de culoare și haotic! Să fie pregătit pentru a vedea milioane de oameni și tot felul de chestii Chineză.

china town bangkok (2)în Plus, spun ei Khlong Lat Mayom Piata Plutitoare este în valoare de vizita, dar este funcționează numai la sfârșit de săptămână, așa că nu am avea o șansă de a verifica it afară!
Locurile menționate sunt foarte aproape unul de altul așa că nu reuși să-i viziteze.

Sper că aceste informații vă ajută, și se va face Bangkok experiență semnificativă și de neuitat!

-7-

Update: la unul din Bangkok vizita în cele din urmă am reușit să viziteze PIATA CHATUCHAK WEEKEND.

Dacă sunteți în căutarea pentru un loc pentru a cumpara haine ieftine, cadouri de vacanță, acesta este un loc ideal!

Puteți ajunge acolo destul de ușor de utilizat de Ieșire 1 din Mochit station (Chatuchak parc), urmați mulțimea, care va merge pe dreapta și imediat veți vedea mai multe alimente stand cu o mica intrare pe dreapta la piață.

Este destul de mare, puteți lua chiar și o hartă dacă vrei informații turistice din apropiere. Am cumparat toate cadourile mele acolo, si nu mi-a luat mult timp, așa că eu sunt absolut fericit!

Piața este deschisă sâmbăta și duminica de la ora 6.m la 6 p. m. (Încercați să ajungem acolo înainte de 2 p. m., care este cel mai aglomerat și crowdiest timp)

Notă: Aveți de gând să viziteze mai multe temple, astfel încât să ia în considerare faptul că hainele ar trebui să acopere genunchii si umerii. Și chiar dacă purtați blugi, ei nu acceptă oameni în blugi skinny, așa că încercați să ia ceva ca un sarong sau doar o eșarfă cu tine. Dacă nu sunt îmbrăcați corespunzător (nu am fost de exemplu), care nu este o problemă, va trebui doar să aștepte în coada de așteptare, se va da la tine. În cele mai multe locuri este gratuit, dar, uneori, va trebui să plătească ceva de genul 20 baht să-l închirieze.