Piața Plimbatul Prin Chiang Mai

După mutarea în Thailanda, piețele sunt ceva ce eu personal bucurați-vă de explorarea. Fiecare țară are propriul său tip și simt la piețe care le oferă. Lăsând la o parte plină zi, în scopul de a explora o piață pe deplin este o necesitate pentru mine, atunci când trăiesc și călătoresc prin țări străine.

Piețele spune adevarata poveste despre locul, localnicii și obiceiurile țării în sine. E uimitor să învețe tipurile de alimente pe care le mananca, cum au magazin și chiar ce tip de viață.

În afară de vânătoare de chilipiruri, piețele în Chiang Mai sunt atât de distractiv, puteți pur și simplu stai pe spate, sip pe un loc răcoros și proaspăt de nucă de cocos și de a absorbi ocupat atmosfera. Am găsi piețe de ispititoare experiență în sine.

Cele două piețe-am iubit cel mai mult în Chiang Mai va fi sâmbătă de Piață (care ruleaza lungimea de Wua Lai Drum) și duminică de Piață, de asemenea, cunoscut sub numele de Strada De Mers pe jos de Piata (situat în centrul orașului vechi ziduri ale orașului Chiang Mai, începe la Phae Poarta și se desfășoară timp de aproape un kilometru pe toată lungimea de Drum Ratchadamnoen).

Sâmbătă Strada Piata

Fiind o piață mai mare de soiuri, multe stand deținătorii au magazine de-a lungul lungime de Wua Lai Drum, care atrage mulți locale sac de țesători, bijuterii factorii de decizie, lemn artizani și chiar artiști care nu pot fi găsite în piața de duminică.
Întreaga stradă este închisă pentru trafic (deși unele persistente scutere nu se împinge prin) la aproximativ 4 după-amiaza până la miezul nopții.

Această piață nu au multe așeze restaurante, dar oferă gustări și mese ușoare în între produse diferite boxe. Există multe Thai gustări pe oferta, inclusiv găluște, banane prajite si diferite fructe și legume. Wua Lai a stabilit chiar și o mică piață de alimente aproape de Soi secțiunea 3, care a fost un mare nevoie plus la atmosfera de piață.
Cu o mulțime de a vedea și de a face această piață este o bijuterie de o experiență. Există mici magazine de cafea și cafenele pentru a reîncărca, precum și câteva boutique tip case de oaspeți.

Masaje sunt oferite (doar asigurați-vă că alegeți un bine-cunoscut salon de masaj, cu multe scaune rabatabile) să se bucure, în cazul în care un masaj de 30 minute pe 60Bt și o 60min unul pentru aproximativ 100Bt.

Artiști de stradă sunt destui de-a lungul lungime de piață, care este format din copii mici distractive cu trucuri lor sau chiar muzicienii orbi. O donație va fi cel mai binevenit doar pentru a arăta un pic de apreciere.

Este întotdeauna recomandabil să vă asigurați că aveți suficient de mici valută bani cât mai mulți furnizori nu au suficient de schimbare (oh, într-adevăr?). Nu sunt multe ATM-uri de-a lungul Wua Lai drum atât de a atrage suficient de numerar înainte de a vizita.

Această piață este mai puțin ocupat decât de duminica cu o mult mai relaxat si calm. Cele mai multe vânzătorii sunt găsite la ambele piețe care oferă produse similare, dar pentru că e mai mic, s-ar putea ridica anumite produse la un preț mai ieftin decât duminică.

Piața De Duminică

Această piață, care este ascuns în orașul vechi și are o lungime de peste un kilometru (în timp ce tinde să crească mai mult de 25 de metri în fiecare săptămână) începe în după-amiaza târziu în adânc de noapte, piața de duminică este ocupat și aglomerat.

Vă rugăm să rețineți! Există o mulțime de artiști, a pierdut turiști și bani căutând Thai fete (sau baieti doamna?) tocmeală tine în timp ce încerca pentru a explora piață, care poate fi destul de enervant.

Există multe obiecte de artizanat, haine și bibelouri pe de vânzare, care vin în vaste game pentru a selecta de la. Opera de arta uimitoare de piese pot fi, de asemenea, găsite. Mulți artiști de a crea operele lor în fața ochilor tăi, care este o dată-in-a-viață pentru a asista. Aceste tipuri de produse și meșteșuguri sunt autentice și unul-de-un-un fel.

Cu multe tarabe alimentare aranjate, există o mulțime de Thai gustări și băuturi pentru a vă bucura. Tariful poate fi mâncat la un restaurant sau chiar sa bucurat într-una din curțile templului care linia de stradă, creând un open-air de food court. Există multe cafenele, cafenele și baruri, care permite vizitatorilor de timp pentru a vă relaxa și reface.

Închis pentru trafic cu o mare varietate de produse la vânzare, acest bazar este de departe mai mult de browser-ul prietenos decât sâmbătă piață.

Ambele piețe sunt pitorești în propriile lor moduri unice, și permite turiștilor să simți și experimenta frumusețea și energia magnetică din Chiang Mai! Vin a verifica it afară de tine!

Sunt mult mai multe povești despre șederea mea în Chiang Mai, le puteți citi aici.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uitați să apăsați butonul „îmi Place”!

Lasă-mă să știu dacă aveți orice întrebări prin comentarii bar de mai jos, îmi PLACE să aud de la cititorii mei!

Pupici de la țara surâsului!