cum se formează și cum se tratează hemoroizii

Cum se formează și cum se tratează hemoroizii

Hemoroizi jurul anusului sau a rectului inferior secțiunea de debut al leziunilor. Treizeci de ani, jumătate din oameni vor experimenta mâncărime și dureroasă problemă atunci când vasele de sânge se dilată, devin inflamate.

ce cauzează hemoroizii ?

ce cauzează hemoroizii ?Normal hemoroizi perne anal funcție, defecare reglarea precisă a juca un rol. Inadecvate stil de viață, la vârsta de progres și efort cu activitățile din aceste vase de sange se dilata si devin inflamate. Dacă ai înțeles ce ai de a dezvolta boala hemoroizi, poate face mai mult pentru tratament sau prevenire a recurențelor. Dezvoltarea de hemoroizi hemoroizi zona anala arterele și venele punctul de întâlnire (aceasta este așa-numita arteriovenózus șunt) presiune excesivă încărca din cauza de a se dezvolta. https://www.carlysvoice.com/

Acest lucru este cel mai frecvent constipație însoțire a strecurat, de ridicare grele sau tuse. Crearea, în același timp, a accelera țesutului conjunctiv slăbiciune, care este aspectul fizic factori, sau chiar stilul de viață din cauza factori dobândite ca urmare a pot dezvolta, de asemenea,.

Cu toate acestea, este important să știți că un stil de viață adecvat, obiceiuri ne pot face mult în dezvoltarea de hemoroizi. Presiunea venoasă crește, zona anala slăbirii țesutului conjunctiv și cu grămezi de formare a următoarelor poate provoca: Constipație, strecurat din cauza Diareei, prea frecvente mișcare intestinului din cauza de a Lucra, de sport: a crescut muschii abdominali si spate muncă, în principal vertical

tulpina activități cum ar fi călărie, ridicarea grele, plecându-Obezitate, cea mai mare presiune intra-abdominale, din cauza stresului, venele sunt tensiunea arterială crește, de asemenea, Strecurat tuse, mai ales prelungită boli respiratorii în Sarcină (datorită creșterii presiunii uterului pe pelviene venă) și naștere, ale țesutului Conjunctiv slăbiciune (genetice, de familie cumulative) Anal Alte boli: boli hepatice cronice, cancer rectal

Alimentația și stilul de viață sedentar drept cauza de hemoroizi factori de risc ca fiind deosebit de important să mai vorbim de alimentația necorespunzătoare. Mulți cred că dieta occidentală este responsabil pentru hemoroizi mare poate pentru și o reapariție a.

Dieta modernă cultura este hrana procesată, dieta este fibra de săraci. Se observă, de exemplu, țările africane care hemoroizii incidența este semnificativ mai rar decât în țările mai dezvoltate populației. Umflarea alimente (de exemplu, ceapa, varza), zahăr și grăsimi animale, consumul, precum și în fibre dieta creste riscul, la fel de mult ca și prea puțin consumul de lichide. Alții au un stil de viata sedentar este numit hemoroizi ca principalul motiv: poziția de ședere în muncă, a crescut muschii abdominali si spate muncă, în principal vertical tulpina activități (de exemplu, de călărie, de ridicare grele, plecăciune, etc.). Va apărea întrebarea, că bicicleta poate, de asemenea, crește riscul de, sau deja format grămezi în caz de reclamații dacă ai voie să o plimbare cu bicicleta.

Cum pentru a preveni formarea de hemoroizi?

Cum pentru a preveni formarea de hemoroizi?Hemoroizi curs de dezvoltare sau de reapariție a preveni este recomandat în preferința pentru alimente bogate in fibre sau suplimente de fibre. În plus, este demn de atenția cuvenită corespunzător cantitatea de aportul de lichide pe zi pentru a evita constipație, constipație și asociate cu încordare. Exercitii fizice regulate, printre alte lucruri, aranyeresség recurență megelőzősében poate ajuta aproape orice, nu prea intense, dintr-o dată lupta cu hasprés cu nici un exercițiu poate fi recomandat (de exemplu, înot, alergare, etc.)

Este recomandabil să se evite o perioadă lungă de timp de muncă sau sesiune. Eforturile trebuie să fie făcute la tranzitului intestinal ritmul de zi cu zi a păstra, și nu ne deranjează, atunci când pot cu ușurință dorim pentru noi înșine. Cauza principala pentru a evita un pic mai bine prin vizionarea putem preveni sau întârzia formarea de hemoroizi.

Hemoroizi, deși, în sine, boală inofensivă, mai multe sau complicații severe. De obicei e mai bine să consulte imediat un medic pentru a preveni probleme mai mari. În acest articol am adunat cele mai frecvente complicatii hemoroizi. La aranyérre fel de neplăcut, dureros, dar nu grave boli. Că este corect, pentru că azaranyér – mai ales interne, faza inițială – de multe ori chiar și plângeri nu provoca kitüremkedő piloți, de asemenea, relativ ușor de a gestiona.
Dar, la fel ca orice alta boala, hemoroizi, boala poate complicatii. Din fericire, acestea sunt, de asemenea, probleme de gestionat, dar trebuie să fii atent, atunci când acestea sunt identificate și cât mai curând posibil, ajutor profesionist ar trebui să fie căutat. Aici sunt cele mai frecvente complicatii!

Grămezi de criză  Hemoroizii boala este, probabil, cea mai frecventa complicatie a așa-numitei grămezi de criză. Este practic piloți forfetare excluderea de mijloace. În acest moment, hemoroizi de a se umfla, devin inflamate. De obicei babnyi dimensiuni greu, dureros, albastru-violet nodul palpabil la această oră din rect.

Ca o consecință, febră scăzută, anumite esetekbenlázjelzi probleme, care este slăbiciune, elesettség sentiment de escorta. Grămezi de criză este, de obicei, o mare durere. Într-un asemenea caz urgent la un specialist, în principal, un proctolog sau chirurg pentru a contacta! Specialistul sugestia poate fi medicamente, dar până la o mulțime de îndepărtare ar putea fi o soluție imediată.

Grămezi de criză, semnificative sângerare venoasă poate provoca, de asemenea anumite cazuri, dar dincolo de asta, fenomenul este înfricoșătoare, mai mare nu poate face rău, în curând beal animal.