Cea mai bună plajă din Spania este în Almeria: apa de cristal clar de Serena și flamingo

plaja
Nu există nici o supraaglomerare sau poluare, plajă și este înconjurat de un peisaj natural, care deține o mare varietate de floră și faună.Are apă adâncă și sunt curate și au o lungime de de 1780 de metri. Nisipul său este în întuneric și gros, are o lățime medie de 50 de metri și se umfla este moderată. În apele sale, marea Mediterană, există un risc scăzut de prezența de meduze, macro-alge si fitoplancton. Este playa Serena în Roquetas de Mar (Almeria) și este cel mai bun din zona de coastă a Spaniei este potrivit pentru baie.

Frumoasa plajă 

În termen de distanta de mers pe jos este paraje naturale Punta Entinas-Sabinar,care orbește turisti. În ea, puteți vedea păsări migratoare și exotice precum flamingo sau pescărușii de pescăruș Audouin lui și vegetație, cum ar fi stuf sau margarita de mare. În plus, în 785 de hectare există un iaz de mare interes pentru studiile de faună și floră tipic de coastele Mediteranei.Astfel, nu este surprinzător faptul că nisipurile vină la oameni de toate vârstele și naționalitățile. Plaja are apă de o calitate excelenta, o zonă naturală fantastic lângă ea și tot confortul pentru a vă bucura de o vacanță bun.În ciuda atragerea de plajă  nu este aglomerata, pentru „având mai multe picioare de nisip”, care reprezintă SPANIOL Miguel Angel, un lucrător în Albastru Centru de Surf, o afacere de Roquetas de mar, care este dedicat sporturilor de apa. Pentru că în apele din playa Serena nu puteți înota doar ca nimeni altul și de mers pe jos de împrejurimile sale; este, de asemenea, practica de navigatie sporturi precum windsurfing sau kitesurfing, și alte sporturi nautice, cum ar fi canotaj, ambele într-o canoe ca în caiac.

Accesul este ușor, atât pe jos de-a lungul promenadei sau cu mașina și există o curcea Roșie poștă, pasarele, duș, servicii de curatenie, echipamente de supraveghere și un club de yacht. De asemenea, acest arenal are recunoașterea steag albastru, acordat de către Fundația Europeană de Educație Ecologică și de certificatul ISO 9001, care recunoaște calitatea serviciilor lor. În plus, în luna iunie 26, el a primit de la Madrid Q de calitate acordate de Institutul spaniol de Turism de Calitate (ICTE) și a fost din 2008 cu steagul Ecoplayas fluturând pe catarge.Luis Miguel Carmona, consilier de turism din Roquetas de mar, spune într-o declarație SPANIOL că cele mai mari atractii de plajă sunt de amplitudine și de un echipament bun. El subliniază, de asemenea, că aceasta este o zona de baie, accesibile tuturor, cu intrări speciale pentru persoane cu handicap și, de asemenea, un program de baie participat pentru persoane cu handicap, în care personalul calificat ajută-i să se bucure de o baie.

Calitatea apei de aceasta plaja este cel mai bun din țară. Pentru a măsura acest lucru, de-a lungul Uniunii Europene se aplică aceeași metodă. Sunt de remarcat valorile de bacterii Escherichia coli și Enterococi, datorită analizei efectuate de nouă ori pe an. Aceste două micro-organisme, care ajunge la mare prin râuri atunci când este amestecat cu canalizare, produse în amatorilor de scăldat infecții și probleme de stomac, și respirator.

În ultimii ani, nivelurile de bacteriologică a stat la zero în ambele E. coli și Enterococcus. În plus, începând cu anul 1990, au plajă fost îndeplinite în mod continuu valori optime pentru a permite baia. Din 2011 până acum, autoritățile europene au fost descrise ca o calitate excelentă a apei, într-un clasament care variază de la slab la excelent în trecere suficientă și de bună.Potrivit detaliile profilului de apă, publicat de către Ministerul Sănătății, Serviciilor Sociale și Egalității, nu există nici un râu care duce la aproape, care prevede că nu există niciun risc de evacuările care ajung în mare. În acest fel raportul explică faptul că sursele potențiale de contaminare, dacă există terenurilor în zona de influență și suprafețele construite și modificate.

Unul dintre principalii furnizori de îngrijire pentru calitatea apei este José Antonio Sánchez, Tehnice, de Management de Plajele din orașul Roquetas de mar. Sanchez a explicat acest mediu, care este unul dintre motivele pentru care apa din playa Serena, este de mare calitate este mare plajă câmp de alge posidoniaque este situat pe plaja asta.